Hva pønsker hun på?
Å stille opp et barn til fotografering er ingen enkel sak. Har lært meg at det er best at hun selv bestemmer hvordan hun skal sitte/stå osv. Da kommer utrykkene spontant og ting blir ikke så ''oppstilt''
Bildet inngår i albumet Albertine - Albertine er datteren min på 8 år. Som alle andre barn er hun litt ustabil foran linsa...noen dager er det topp å bli fotografert, andre dager maser hun om vi ikke snart er ferdig...før vi har begynt.
De tålmodige øyeblikkene viser jeg her på dotten...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-10 09:17:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-03-10 13:40:55
    Versjon #3
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDet flyr mange tanker i hodet på et lite barn. Her tror jeg Albertine kanskje pønsker på noe...eller så har hun noe å fortelle...
    Hva funker/funker ikke her?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger662
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Lars Kristian A.

dette var jo bare supert:-)
Bjørn J.

Synes utsnittet er for trangt. Ok portrett. Tonen i bildet synes jeg ikke noe særlig om, det er for lite kontrast i bildet. Jeg synes bildet ser oppstillt ut. Barnebilder er best når de har glemt kamera og er i naturlig lek, synes jeg. Du har en fin levende modell.
Anders L.

Nok et godt bilde! Likte både det tette utsnittet og tonen i bildet, utsnittet gir god kontakt med jenta og tonen kledde utrykket i bildet. Synes ikke hun ser for ''oppstillt'' ut, heller at hun pønsker ut neste trekk som du har nevnt i tittelen.
Alt i alt et godt bilde, synes jeg.
Eirik H. U.


Veldig bra! Litt usikker på om bakgrunnen funker så bra. Liker uttrykket og etterbehandlingen.
Reidar H.

Flott bilde, Likte tonen du har i bildet ditt.
MVH
Reidar
Eliza A.

Lurt utrykk og gode toner i bildet.
Dette var flott!!

Eliza
Anniken S.

Takk for alle kommentarene!
Har egentlig ikke sagt så mye om bildet,
men det er litt ''pusset'' på i PS.
Så fint at så mange liker fargetonen i bildet,
for den er jeg også fornøyd med.
Utrykket er spontant, det er ingen som har sagt at det barnet skal se slik ut. Det er mor som har lovet barnet gull og grønne skoger bare hun er så vennlig å stå stille i to sekunder til....og Albertine lurer på hva hun skal velge... :-)
Christer J.

Jeg tror jeg og B. Johnsen er ganske langt fra hverandre når det gjelder fotografisk smak. Jeg synes dette bildet gjør seg med en tett beskjæring. Når det gjelder PS-effektene ser jeg ikke helt nytten i å legge på en rødtone. Rammen rundt derimot gir meg følelsen av å se på et lerret med lysbildefremviser...

Men det er også her priket kommer inn. Lyssettingen din er med på å gi meg denne følelsen. Jeg føler lyset blir for hardt på handa, samt på veggen bak datteren din. Kunne heller ha tenkt meg mer ''smell'' i kontrast og lys i ansiktet.

Skulle jeg har foreslått en annen beskjæring ville det ha blitt mer kutting i toppen, og kanskje etterlatt litt mer luft bak ''bollen'' (håret). Hodets form gir en naturlig linje her.

Christer
Anniken S.

Takk for tipsene Christer.
Jeg ser nytte i det du sier med å dempe litt på belysningen på hånden og at bakgrunnen blir litt kjedelig.
Har prøvd å lage bakgrunnen så nøytral som mulig, men panelveggen har kanskje litt for mye liv til å være nøytral?
Inger-Lise S.

Flott portrett med herlig uttrykk i øynene og lurt lite smil.En vordende skuespillerinne,tro? Ikke værst å få et barn til å innta den posituren der.Dyktig jobba.

Inger-Lise:)
Inger-Lise S.

OOpps! likte best v#2.
Helene B.

Så fotogen Albertine er da! Utrolig bra uttrykk på jenta til å være så ung. Liker sort/hvitt versjonen best, men kunne tenkt meg litt mer luft rundt, og litt mindre av den sorte ramma.

Helene :)
Bjørn H.

Sååå søt en lite pike da....

Hællandussen -

liker både V1 og V2 her...kanskje V2 best...

Fin lysseting, og et strålende blikk.

Klassisk bilde :)

Bjørn ;¤
Olga F.

Flott bilde!!!!!!!!!!
Avsluttet .

v1 og v2 er bra. Håret er kanskje litt staset opp for min smak, ødelegger noe av det barnslige og uskyldige ved ansiktsuttrykket.
Karianne H.

Bildet er helt supert det, og en søt modell. Men er enig med sistnevnte VS ang. håret. Hun er bare 5 år og sveisen er for voksen. Karianne :-)
Anniken S.

Er ikke helt enig ang dette med sveisen.
Den kan kanskje se voksen ut på bildet, men det er to knotter. En på hver side. Minner litt om ørene til Mikke Mus...
Øyvind N.

Heisann! Så dette bildet da jeg tittet gjennom hjemmesiden din, og jeg ville bare si at du er fantastisk dyktig til å fotografere denne dattra di. Måten du får frem de runde uskyldige øynene og det utspekulerte blikket er helt fantastisk. Jeg er dyktig imponert her. Får nesten lyst på en eller to små rakkere selv så jeg kan ta noen bilder. Men blir de som meg så blir det altfor mye trøbbel, så jeg bør nok vente noen år til, hehe....

Ta masse bilder av jenta di, du er veldig dyktig på det!

mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu