Natt ved prestvannet!
Tatt en natt i sommer.
Midt på treet.
Bildet inngår i albumet Natur/Land/Vann -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Sigma 10-20mm
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Liv F. D.

Hei Ketil!
Nydelig og stemningsfullt bilde. Flotte farger og god med dybde. Likte godt komposisjonen og speilingen i vannet. Vakkert!
mvh
Liv '')
Kristi D.

Hei.

Dette gav meg verkeleg lyst til å fare på telttur! Eg synest dette er eit bilete fullstappa med god stemning. Fin spegling i vatnet og ein verknadsfull forgrunn. I dette tilfelle passar det veldig fint med midtstilt horisont, og lyset på fjella gir biletet veldig mykje. Den rolege himlen likar eg også. Det er berre ein liten detalj eg har lyst til å påpeike, og den har ikkje direkte noko med biletet å gjere: du kunne ha droppa utropsteiknet i tittelen...

Beste helsing Kristi.
Reidar N.

Flott stemning. Panoramaformatet er eit riktig valg her.

Reidar
Arvid B.

Flott innsjø rammet inn av snødekte fjell og sommerlig sivvegetasjon. Absolutt stillhet her, bare avbrutt av lomens skrik i ny og ne. For det er lom vi ser på vannet? fin liten detalj med trærne på den lille holmen. Flott kveldslys i horisonten. Stemningsfullt og vakkert - fin komposisjon.

Arvid B
Hans-Jørgen H.

Hei igjen!

Ja, hadde ikke hatt noe i mot å overnatta ''myggfritt'' i et slikt eldorado med fiskestanga i sekken og fåglar i sivet.......
Stemningsfullt så det holder.
Vi får ta en uteliggertur i de lyse sommernetter Ketil og freiste røya og auren.

Hans-Jørgen
Ann Kristin S.

Hei Ketil
Selv for en som aldri har vært ute på villmarksovernatting, virker dette fristende. Så fint det var. Jeg hadde gått mann av huse med kameraet hadde jeg kommet meg til et slikt sted.
Du har fått det fototeknisk flott til og når motivet er så flott, ja da blir det et flott bilde.
Kveldshilsen fra Ann Kristin
ketil o.

Takk igjen for kommentarer til mitt bilde,hyggelig at det også falt i smak:) Blitt litt lite kommentarer fra meg de siste dagene,men kommer sterkere tilbake.
Mvh:
ketil
Odd E. k.

God morgen Ketil!

Kan kjenne den svale brisen i skyggepartiet i det solen går ned. Nydelig fotovinkel der du fint har fått med den flotte og idylliske stemningen ved vannkanten. Flott skarphet og varme farger i bildet. Liker også godt den fine speilingen i det klare og stille vannet. Flott levert Ketil!

Ha en fin lørdag!

Mvh

Odd E.
ketil o.

Hei Odd-E!
Takker så mye for kommentaren,hyggelig at bildet falt i smak.
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu